enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5877
EURO
34,8539
ALTIN
2.496,12
BIST
9.657,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Emre Belözoğlu görevi reddedebilir

Emre Belözoğlu görevi reddedebilir
31 Mayıs 2021 08:38
A+
A-

Emre Belözoğlu, kariyerine hoca olarak devam etmek istiyor. Başkan Ali Koç’un esas arzusu ise takımın başına kariyerli ve yabancı bir hoca getirmek. Camianın bir kısmı da bu düşüncede. Ancak Emre Belözoğlu’na güvenenler de var. Başkan da iki arada bir derede kaldı. Emre Belözoğlu, artık bu konuya profesyonel bakıyor ve takım çalıştırma düşüncesinde. Başka bir hoca gelirse, kafasında ayrılmak var. Ancak bir sürpriz kapısı da açık.

 

BİRÇOK ADAY VAR

Fenerbahçe’nin hoca adayları arasında Favre, Löw, Jorge Jesus, Dalic gibi isimler var. Son olarak Pellegrini ve Arsene Wenger’in de adı geçti. Bu listedeki tüm hocalarla fikir alışverişi yapıldı. Bir iki gün içerisinde Fenerbahçe’nin hoca konusu netleşmiş olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.