enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5633
EURO
34,9936
ALTIN
2.449,25
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Eşinden İzin Alarak Öptü!

Eşinden İzin Alarak Öptü!
18 Kasım 2021 13:50
A+
A-

“Seviyorsan Git Ayrıl Bence” adlı tiyatro oyununun gala gösterimi önceki akşam gerçekleşti. 3 kişilik komedi oyununda İrgan Kangı, Orçun Kaptan ve Selen Görgüzel Alkan sahne aldı.

Boşanmak üzere olan bir çiftin hikayesini konu alan oyuna ilgi yoğundu. İrfan Kangı’nın “Ayhan” karakterine hayat verdiği oyunda Selen Görgüzel Alkan ise, “Ayhan”ın boşanmak üzere olduğu “Özlem” karakterini canlandırdı.

Oyunun ilerleyen dakikalarında ise bir öpüşme sahnesi gerçekleşti. Sahne öncesi Kangı, Hamdi Alkan’dan izin istedi.

“İLİŞKİMİZİ ETKİLEMESİN”

İrfan Kangı, oyunu keserek eşi Selen Görgüzel’i izlemeye gelen yönetmen Hamdi Alkan’a dönerek, “Hamdi Ağabey şimdi Selen Hanım’ı öpeceğim ama sonra bu ilişkimizi etkilemesin öpebilir miyim? Benim eşim de burada, hanım beni eve almayacak.” diyerek izlemeye gelenleri güldürdü.

“HAMDİ BEY’E İŞİMİ VE KARARLARIMI ÇOK SORMAM”

Oyun sonrası, gazetecilerin “Hamdi Alkan’a senaryoyu gösterdiniz mi?” sorusu üzerine, Selen Görgüzel, “Hiç göstermedim. Hamdi Bey’e işimi kararlarımı çok sormam sadece paylaşırım.” yanıtını verdi.

Görgüzel, “Medeni bir yönetmen olan çok değerli eşimin sanata bakış açısı gayet destekleyici.” ifadelerini kullandı.

HAMDİ ALKAN KONUŞMAK İSTMEDİ

Hamdi Alkan, oyun sonrası basın mensuplarının röportaj teklifini geri çevirdi.

Konuşmak istemeyen Alkan, “Onların oyunu konuştular. Benim konuşacak bir şeyim yok. Güzel bir oyundu. Çok teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.