enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5195
EURO
34,7843
ALTIN
2.502,09
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Özer Hurmacı ve Mihriban Hurmacı Arasındaki Nafaka Davası Sonuçlandı

Özer Hurmacı ve Mihriban Hurmacı Arasındaki Nafaka Davası Sonuçlandı
15 Kasım 2021 13:00
A+
A-

Futbolcu Özer Hurmacı ve boşanma eşiğinde olan Mihriban Hurmacı arasındaki nafaka davası sonuçlandı. Özer Hurmacı’nın Mihriban Hurmacı’ya ödeyeceği nafaka belli oldu.

Futbolcu Özer Hurmacı, 2015’te Mihriban Hurmacı’yla evlendi. Çiftin bu evlilikten 3 çocuğu dünyaya geldi. Özer Hurmacı geçtiğimiz aylarda İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak, 6 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı’ya boşanma davası açtı. Ünlü futbolcu, astroloji ile ilgilenen eşinin, astroloji haritalarına bakarak kendisine “Beni aldatıyorsun” diye baskı kurduğunu iddia etti.

Sabah’ın haberine göre Mihriban Hurmacı da karşı boşanma davası açarak 30 milyon TL tazminat, kendisi için 50 bin, 3 çocuğu için de aylık 75 bin TL aylık nafaka talebinde bulundu.

Özer Hurmacı eşinin 50 bin TL, 3 çocuğu içinde toplam 75 bin TL aylık nafaka talep ettiği dava dosyasına dilekçe sunarak itiraz etmişti. Özer Hurmacı, “Eşim nafakayı kendisi için istiyor” demişti.Mihriban Hurmacı’nın kira gideri bulunmamasına rağmen 50 bin TL nafaka istediğine dikkat çekilen dilekçede anne bakımına muhtaç en küçük çocuk hariç diğer 2 çocuğun velayetinin Özer Hurmacı’ya verilmesi istemişti.

Mahkeme, dava süresi boyunca çocuklarının velayetinin anne Mihriban Hurmacı’da kalmasına karar verdi. Aynı zamanda Özer Hurmacı, belirli günlerde çocukları ile vakit geçirebilecek. Üç çocuğu ve kendisini için toplamda 125 Bin lira tedbir nafakası talep eden Mihriban Hurmacı’nın alacağı nafaka belli oldu.

Mahkeme, İki çocuk için 24 bin TL, küçük bebekleri için 7 bin 500 TL ve Mihriban Hurmacı için 21 bin TL nafaka bağlanmasına karar verdi.

Hurmacı, toplamda aylık 52 bin 500 TL tedbir nafakası alacak. Özer Hurmacı, nafaka kararına itiraz etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.