enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Hande Ataizi: Ekran fobim var!

Hande Ataizi: Ekran fobim var!
9 Mart 2021 05:13
A+
A-

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Camdaki Kız’ rol alacak olan ünlü oyuncu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Muhabirlerle sohbet eden Ataizi, televizyon dizilerini takip ettiğini ancak ekranda kendisini izlemeyi sevmediğini anlattı.

Çekimlere başladıklarını, gerçek ve bizden hikayelerle seyirci karşısına çıkacaklarını anlatan Hande Ataizi “Ekip çok iyi, önceki gün ilk çekimlerim vardı. Gülseren Budaycıoğlu’nun kitabı ‘Camdaki Kız’ yani artık herkes biliyor, hikaye ve karakterler çok güzeldi. Bütüne bakınca her şey yerine oturmuş vaziyette. Kanal D bana uğurlu gelir, hep iyi işlerim orada olmuştur. Bu da uğurlu gelsin” diye konuştu.

‘DİNÇ’LE AYNI PROJE OLUR’

Sevgilisi Dinç Aydoğdu ile bir projede birlikte kamera önüne geçme fikrine sıcak baktığını ise “Olur valla neden olmasın hayat bu? Gelsin düşünürüz” şeklinde dile getirdi.

‘EVLİ GİBİYİZ’

Pandemi nedeniyle evliliklerini ertelemek zorunda kalan Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu, birkaç ay önce verdikleri röportajda zaten aile olduklarını söylemiş ve “Biz zaten evli gibiyiz. Dinç, oğlum ve ben, bir aile gibi olduk. Evlilik işin seremoni bölümü olacak” demişti.

‘EKRAN FOBİM VAR’

“Ekranda nasıl oynamıştım diye kendinizi izler misiniz?” sorusunu yanıtlayan oyuncu, “Her yeni başlayan işe bakıyorum ne yapılıyor diye. Pek kendimi izlemem ama öncesinde iyi hazırlık yaparım. Baştan beri hep öyleyim. Aman da kendimi izleyeyim ne hata yapmışım, iyi miyim diye çok fazla kurcalamam. İyi oynadığımı hissederim zaten ekranda kendimi görme fobim var” ifadelerini kullandı.

 Ataizi ayrıca, sosyal medya fenomenlerinin oyunculuk yapması konusu için de “Genelde iyi yapım şirketleri gerçekten oyunculardan kast oluşturuyorlar. Ama oyuncudur aynı zamanda sosyal medyası kuvvetlidir o başka bir şey. Sosyal medyası kuvvetli diye onun üzerinden gidildiğini pek görmedim” dedi. 

‘ONLAR DA KENDİ KİTLESİNE HİTAP EDİYOR’

Hande Ataizi, sözlerine, “Ben öyle tepkili değilim. Amerika’da da gerçek oyuncular bir de sosyal medya fenomenleri var. Onlar da kendi kitlesine hitap ediyor, bu biraz arz talep meselesi gibi. Talep varsa bu kişiler bunu yapıyor ve seyirci de buluyorlar. Sadece oyunculuk anlamında değil, mesela YouTube’a bir şey yapıyorlar çok sevilip izleniyor” diye devam etti.

“Dünya değişti sosyal medyadan da farklı insanlar çıktı. Ön yargılı düşünmüyor yani. O taraftan da bu taraftan da olsun. Herkes aynı tip, aynı ekolden gelecek diye birşey de yok, farklılıklar da olsun. Ben o kadar tepkili değilim bu duruma.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.