enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3582
EURO
34,9598
ALTIN
2.324,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Hande Yener: Konuşulmuyorsan Sıkıntı Var Demektir!

Hande Yener: Konuşulmuyorsan Sıkıntı Var Demektir!
7 Şubat 2022 09:57
A+
A-

Hande Yener, önceki gün oğlu Çağın Kulaçoğlu ile birlikte fizik-tedavi için geldiği Etiler’deki bir sağlık merkezinden çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yener, sağlık durumu hakkında bilgi vererek, magazin gündemine oturan sahne kostümleriyle ilgili konuştu.

Uğur Kulaçoğlu ile 1990-1994 yılları arasında süren evliliğinden dünyaya gelen oğlu Çağın Kulaçoğlu ile birlikte sağlık merkezinden çıkarken objektiflere takılan ünlü popçu Hande Yener, basın mensuplarıyla konuşarak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

“TOPUĞUMA BASARAK İDARE EDECEĞİM”

Şarkıcı, kırılan sağ ayak orta parmağını göstererek “Şu anda iyiyim. Sargıyı çıkardılar. Bir hafta daha topuğuma basarak idare edeceğim. Ondan sonra devam” diye konuştu.

Kırık ayak parmağıyla sahneye çıkan 49 yaşındaki Hande Yener, magazin gündemine oturan performansı ve sahne kıyafeti ile ilgili konuşarak, “İşimi çok seviyorum. Sevenlerimi heyecanlandırmayı da seviyorum. Sahne şov dünyası, orada şovumuzu yapıyoruz. Konuşulacaksın tabii, konuşulmuyorsan sıkıntı var demektir. Böyle bir derbi gibi olmak zorunda. Yarısı olmuş diyecek yarısı olmamış diyecek, o zaman zaten başarı vardır. İnsanların gözlerinin alışması diye bir şey var. Biz şimdi ilk kez yaptığımızda tuhaf geliyor ama sonra gözler alışıyor. Polemiksiz yeni tarzımız bu. Kostümler, sahne şovları” ifadelerini kullandı.
Yeni bir sahne şovu hazırlığı içerisinde olduğunu da belirten Yener, “Yine çok konuşulacağını düşünüyorum. Bomba bir şov daha geliyor. Taklitler çok, şu an anlatamam” dedi.

“KADINA YÖNELİK ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNÜ KINIYORUM”

Ünlü popçu, muhabirlerin soruları üzerine son günlerde şiddet ve taciz haberleriyle gündeme gelen sanatçılara ilgili “Bu dünyada kadınsan bunun sıkıntısını her zaman yaşıyorsun. Hepimiz çocukluktan itibaren kendimizi sokakta okula giderken, alışverişte, orada burada korumak zorunda kalıyoruz. Böyle gönül rahatlığıyla bir genç kız için sokakta yürümek zor. Kendimizi koruyarak büyütüyoruz. Hepimiz bazı tacizler yaşadık, maalesef önüne geçilemeyen bir konu. Kadına yönelik şiddetin her türlüsünü kınıyorum” diye konuştu.

Kendisinin de zaman zaman tacize maruz kaldığını ifade eden Yener, muhabirlerin “Tacize uğrayınca siz ne tepki verdiniz?” sorusuna “Çok agresifleştim. Sokakta oldu. Bindiğim otobüste oldu. Başkalarına da yapılırken görüyorum. Çoğu yerde denk geliyor. Yolda yürüseniz laf atıyorlar, peşinize takılıyorlar. Bunlar her genç kızın, her kadının başına gelen hikayeler. Hepimiz paranoyak olduk. Sokakta arkamıza bakarak yürüyoruz. Böyle savaşçı olarak büyüdük, yaşadık. Bütün kadınlar bu şekilde. O yüzden hep kendimizi korumak zorunda kalıyoruz” cevabını verdi.

Rapçi Misha ile aşk yaşayan Hande Yener, Sevgililer Günü planlarının sorulması üzerine ise, “Bizim için her gün keyifli geçiyor. Özel günlere takıntılı değiliz” açıklamasında bulundu.

“O MUTLU OLUNCA BEN DAHA MUTLU OLUYORUM”

Yener’in 30 yaşındaki oğlu Kulaçoğlu, “Annenizi evlilik kararı alması üzerine tepkiniz ne olur?” şeklindeki soruya “Ben her zaman onun tercihine saygı duydum. O mutlu olunca ben daha mutlu oluyorum” diye yanıt verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.