enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5485
EURO
34,8870
ALTIN
2.438,19
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

HARBİYE’DE KONSER VEREN İREM DERİCİ: HAYALİM GERÇEK OLDU

HARBİYE’DE KONSER VEREN İREM DERİCİ: HAYALİM GERÇEK OLDU
29 Eylül 2021 11:13
A+
A-

Yıllar önce katıldığı ‘Beyaz Show’ programında Beyazıt Öztürk’e en büyük hayalinin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde konser vermek olduğunu söyleyen İrem Derici, bu hayalini gerçekleştirdi. Ünlü şarkıcı, açık hava sahnesini dolduran hayranlarına müzik ziyafeti çekti.

İrem Derici’nin kariyeri boyunca katıldığı programlar, hakkında çıkan gazete kupürlerinden hazırlanan bir VTR ile başlayan konserin açılış şarkısı ‘Ben Tek Siz Hepiniz’ oldu. Provaları yaklaşık iki ay süren ve 150 kişilik büyük bir ekiple çalışan popçu, hitleri ve özel olarak seçtiği coverlardan oluşan 24 şarkılık bir repertuvar hazırladı.

Derici, Harbiye konserinde dört farklı kostüm giydi. İki bölümden oluşan konserde; ünlü şarkıcı, özel güvenlik eşliğinde gelen ve sahnede taktığı özel tasarım, 2 milyon TL değerindeki pırlanta yüzük ve kolyeleri ile göz kamaştırdı. Renk efektleri ve ışık oyunlarıyla görsel bir şölene dönüşen konserinde İrem Derici’ye 30 dansçı eşlik etti.

ALPER ATAKAN VE SEFO SÜRPRİZİ
İrem Derici, Harbiye konserinin ikinci yarısında prodüktör Alper Atakan ve rapçi Sefo’yu sahnesinde ağırladı. Prodüktör Alper Atakan ile birlikte yaptıkları ‘Affeder mi Aşk Bizi?’yi sahnede ilk kez birlikte yorumlayan Derici ve Atakan, heyecanlarını seyircilerle paylaştı.

Son dönemin en başarılı genç rapçilerinden Sefo, ilk kez bir sanatçının sahnesine konuk oldu. İkili, Sefu’nun ‘Toz Duman’ ve ‘Bilmem mi?’ şarkılarında düet yaptı.

FİNALDE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
İrem Derici, Harbiye’de gördüğü yoğun ilgi karşısında duygusal anlar yaşadı. Derici; “Ağlamam çok zordur ama bu sevgi karşılığında mutluluk gözyaşlarım bunlar, iyi ki varsınız. Bu sahne benim hayalimdi, sayenizde hayal gerçek oldu” diyerek, Harbiye’yi dolduran binlerce İstanbulluyu selamladı.

ÜNLÜLER YALNIZ BIRAKMADI
İrem Derici’nin ilk Harbiye konserine ünlü isimler de büyük ilgi gösterdi. Konseri izlemeye gelenler arasında; Derici’nin kardeşleri, babası Hulusi Derici, Enis Arıkan, Sinan Akçil, Burcu Kıratlı Akçil, Ahmet Çelenk, Bedük, Onur Büyüktopçu, Kerimcan Durmaz, Ece Seçkin, Derya Uluğ, Fırat Çelik, Burak Altındağ, Cem Bekar ve Bedük vardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.