enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Henry Onyekuru Kara Kartal Oluyor

Henry Onyekuru Kara Kartal Oluyor
4 Temmuz 2021 07:35
A+
A-

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Beşiktaş için İstanbul’a geldi

Galatasaray’ın bonservisiyle kadrosuna katması beklenen Henry Onyekuru transferinde çarpıcı bir gelişme yaşandı. Nijeryalı futbolcuyu renklerine bağlamak için Fenerbahçe ve Beşiktaş da kolları sıvadı. Onyekuru’nun menajeri yaptığı açıklamada Galatasaray’ın kendileriyle iletişim kurmadığını, Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın da oyuncuyla ilgilendiğini belirtti.

Gelecek sezonda Galatasaray’ın bonservisiyle kadrosuna kadrosuna katması beklenen Henry Onyekuru’da çarpıcı bir gelişme yaşandı. Nijeryalı futbolcuyu renklerine bağlamak için Fenerbahçe ve Beşiktaş da kolları sıvadı.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ İLGİLENİYOR

Onyekuru’nun menajeri William D’Avila, Ajansspor’a yaptığı açıklamada futbolcuyla birlikte İstanbul’da olduklarını belirterek, transferdeki son gelişmeler hakkında bilgi verdi. Onyekuru’nun 5 hafta Galatasaray’dan haber beklediğini ancak kendileriyle iletişim kurulmadığını belirten D’Avila, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın masada olduğunu açıkladı.

 

ONYEKURU, BEŞİKTAŞ’A YAKIN

D’Avila’nın verdiği bilgiye göre, her iki kulüp Monaco’nun talep ettiği 4.3 milyon euroyu ödemeye hazır. Onyekuru’nun Şampiyonlar Ligi nedeniyle siyah beyazlılara daha yakın olduğu öğrenilirken Monaco ile anlaşan takıma imza atılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.