enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Hülya Avşar: Karga Burunlu Seviyorum!

Hülya Avşar: Karga Burunlu Seviyorum!
14 Aralık 2022 10:15
A+
A-

Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy’de görüntülendi. Yeni şarkısı ‘Anlatma’yla alakalı konuşan şarkıcı, “Çok mutluyum, keyifli yani. Şarkımız çok güzel oldu, ben de çok seviyorum şarkımı” dedi.

Yolda bulup klibinde oynattığı Murat Altan’ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu’na benzerliği hatırlatılınca, “Hiç ilgisi yok. Burnuyla sanki biraz bağdaşlaştırdınız. Bence Kaya da çok yakışıklı ve karizmatik bir adam, net. Gördüğüm en şık giyinen insanlardan biri, en kültürlü insanlardan biri. Onun o karizması hep sapyoseksüel olmasından bahsediyoruz ya… Zaten zeki olan ve davranışlarıyla hayattaki duruşuyla olan herkes benim için en yakışıklı, hoş adamdır. Tipine göre çok fazla karar vermiyorum. Murat da boylu poslu, karizmatik adam. Kameraya yakışır, kameranın seveceği bir tipti. Belki benim tipim böyle. Belki de karga burunlu seviyorum” diye espri yaptı.

“ŞARKICIDAN ÇOK OYUNCUYUM”

Klibinde çıplak görüntüsüyle alakalı konuşan Avşar, “Yalnızlığı anlatabilecek en güzel şey oydu, yazarken. Yalnızlığı çok düşündüm, dedim ki ben böyle bir şey yapayım. Sahneyi çekerken hiç zorlanmadım. Ben oyuncuyum, daha zorlanmam gereken ama zorlandığım şeyler oldu sinema filmleri çekerken. Şarkıcıdan çok oyuncuyum” dedi.

“O KADAR DA PERVASIZ DEĞİLİZ”

Sahneyi çekerken sınırlı sayıda set çalışanın olduğunu belirten Hülya Avşar, “O kadar da pervasız değiliz. Her şeyin bir taktiği var. Yöneten de ben olduğum için her şeyi istediğim gibi organize ettim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.