enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6005
EURO
34,8189
ALTIN
2.493,24
BIST
9.473,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

İstanbullular Dikkat! Lodos Bu Gece Etkisini Daha da Artıracak

İstanbullular Dikkat! Lodos Bu Gece Etkisini Daha da Artıracak
29 Kasım 2021 17:18
A+
A-

İstanbullular Dikkat… İstanbul başta olmak üzere birçok il lodosa teslim oldu. NTV Meteoroloji Editörü Gökhan Abur lodosun bu gece etkisini daha da artıracağını söyleyerek İstanbullulara uyarıda bulundu.

Şiddetli rüzgar nedeniyle birçok ilde çatılar uçtu. Gündelik hayatı olumsuz etkileyen lodosun ne kadar süre daha etkili olacağını Meteoroloji Editörü Gökhan Abur açıkladı. Canlı yayında açıklamalarda bulunan Abur bu gece için İstanbullulara uyarıda bulundu.

Meteoroloji Editörü Gökhan Abur’un açıklamaları şu şekilde:

Derince Kocaeli’de bu akşam bir hayli kuvvetli lodos var. Çok derin bir alçak basınç İtalya üzerinden bize doğru gelmeye başladı. Ege’de özellikle Çanakkale boğaz çıkışında rüzgarlar çok kuvvetli. Rüzgarlar şu anda 60 kilometre hızla ilerliyor. Bu gece İstanbul’un boğaz girişinde çok kuvvetli lodos var. Aynı şekilde Marmara için de Tekirdağ kıyılarından başlayıp Şarköy’de Erdek’te ve da Tuzla’ya kadar olan bölgede etkisini çok gösterecek. Lodosun ortalama olarak hızına 60 kilometre diyoruz. Aslına bakarsanız bu hamlesiyle beraber zaman zaman 70-80 kilometre hızına ulaşacak. Bu bizim için fırtınadır.

Marmara’nın tümünü kapsayan şekilde yoğun bulut kümesi var. Tüm gece boyunca devam edecek. Yarın kuzeyde bulunan soğuk hava bölgeyi etkisi altına alacak. Çarşamba günü batıda yağışlar kesilecek. iç kesimlerde doğuda yer yer kuvvetli yağışlar var. İç Anadolu Bölgesi ve Doğu’yu kar yağışları etkisi altına alırken batıda hava soğuyacak. Bugün sıcaklık İstanbul’da 23-24 dereceydi. Yarın 9-10 dereceye inmesini çarşamba günü daha da azalmasını bekliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.