enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3824
EURO
34,7587
ALTIN
2.410,92
BIST
10.116,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

İŞTE KIM KARDASHIAN’IN YENİ AŞKI!

İŞTE KIM KARDASHIAN’IN YENİ AŞKI!
27 Nisan 2021 10:26
A+
A-

Kanye West ile boşanma aşamasında olan Kim Kardashian hakkında yeni aşk iddiası ortaya atıldı. 40 yaşındaki Kardashian’ın boşanma davası açmasından iki ay sonra CNN muhabiri Van Jones ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. 

ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ 

İkilinin uzun zamandır arkadaş olduğu, ceza adaleti reformu için birlikte çalıştığı ve şimdi de ilişkilerini romantik bir boyuta taşıdığı konuşuluyor.

Daily Mail’in haberine göre, hukuk fakültesinde okuyan Kardashian ile Jones’un ABD’de 50 eyaletin tamamında suç ve hapis cezalarını azaltmak için çalışan Cut 50 adlı birliğin çalışmaları esnasında yakınlaştıkları düşünülüyor. Ancak Kardashian’a yakın kaynaklar, ikilinin birlikte uzun bir çalışma ilişkisine sahip olduğunu ve ceza adaleti reformunda ortak faaliyet yürüttüklerini söyleyerek aşk spekülasyonunu boşa çıkarıyor.

Twitter kullanıcılarının bir kısmı, Kardashian’ı hukuk kariyerini ilerletmek için Van Jones’u kullanmakla suçladı. Bir sosyal medya kullanıcısı, “İnsanlar, Kim’e, moda dünyasında onu ilerletmesi için Kanye’yi ve bir sonraki kariyer alanı hukukta ilerletmesi için Van Jones’u kullanıyormuş gözüyle bakacaklar” ifadesini kullandı.

Kardashian ve Jones, 2018’de, Alice Johnson’ın şiddet içermeyen uyuşturucu suçlamalarından 1996 yılında aldığı ömür boyu hapis cezasından affedilmesi için birlikte çalışmış ve başarmıştı.

Kim Kardashian reportedly dating CNN reporter Van Jones after Kanye divorce

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.