enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

Kullanıcılara Kötü Haber! Instagram Tarafından Kaldırıldılar

Kullanıcılara Kötü Haber! Instagram Tarafından Kaldırıldılar
8 Mart 2022 15:25
A+
A-

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram, IGTV sonrası kararını verdi. Son dönemde yeni özelliklerini duyurmasıyla gündeme gelen Instagram, bu kez Boomerang ve Hyperlapse uygulamalarını App Store ve Google Play’den kaldırdı.

Meta çatısı altındaki Instagram’dan kötü haber geldi. Popüler platformun odağında bu kez Boomerang ve Hyperlapse ismini taşıyan iki uygulama var.

INSTAGRAM’DAN BOOMERANGE VE HYPERLAPSE KARARI

Ortaya çıkan bilgilere göre; Instagram, Boomerang ve Hyperlapse uygulamalarını uygulama marketleri App Store ve Google Play’tan kaldırdı.

Bu karar Instagram’ın 28 Şubat’ta IGTV uygulamasını desteklemeyi bırakacağını açıklamasından kısa bir süre sonra geldi.

Instagram’ın ana Instagram uygulamasına odaklanmak yapılan değişiklikler sonrası Boomerang, Hikayelerde bulunmaya devam edecek. Bağımsız bir uygulama olarak da Layout mağazada yer alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.