enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Mahsun Kırmızıgül, Hilmi Topaloğlu’nu Ölüm Yıl Dönümünde Andı

Mahsun Kırmızıgül, Hilmi Topaloğlu’nu Ölüm Yıl Dönümünde Andı
1 Eylül 2022 11:25
A+
A-

Kardeşi Mustafa Toplaoğlu ve Burhan Aydemir ile kurdukları ‘Prestij Müzik’ şirketiyle bir dönem müzik dünyasına pek çok yıldız kazandıran Hilmi Topaloğlu, 1 Eylül 2003’te hayatını kaybetmişti.

Mahsun Kırmızıgül, 46 yaşında vefat eden Topaloğlu’nun ölüm haberinin ardından, “Bir yanım öksüz kaldı. Müzik dünyası son 20 yılın en büyük babasını kaybetti.” sözleriyle üzüntüsünü dile getirmişti.

Kırmızıgül, bugün vefatının 19. yıl dönümü olan Topaloğlu’nu duygusal bir mesajla andı. Kırmızıgül, şöhret basamaklarını tırmanmasında önemli bir yeri olan Topaloğlu ile fotoğraflarını paylaşarak duygularını ifade etti.

‘Prestij Müzik’ yıllarını ‘Prestij Meselesi’ adıyla beyazperdeye yansıtmaya hazırlanan Kırmızıgül, “Bazı insanlar gerçekten ölmezler. Hilmi ağabeyim, yanımızda olmasan da, sen hep bizimlesin… Seninle yola çıkışımızın gerçek hikayesini yazdım. Öyle bir film yapacağız ki sonsuza kadar yaşayacaksın.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.