enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5866
EURO
34,8556
ALTIN
2.493,07
BIST
9.697,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Melek Mosso Gönülleri Fethetti

Melek Mosso Gönülleri Fethetti
23 Mayıs 2023 10:24
A+
A-

Serkan Sağdıç ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Melek Mosso gönülleri fethetti.

Melek Mosso, Kıbrıs Merit Crystal Hotel’de sahnedeydi. Giydiği mini elbisesiyle göz kamaştıran Mosso, yoğun bir konser maratonuna girdiğini ifade ederek, “Her ayın 25 günü sahnedeydi. Yerimde durmuyorum bu anlamda” dedi.

Evlilik haberlerinin sorulması üzerine içtenlikle sorulara cevap veren Mosso, “Seçimler, koşuşturma telaşı vs vs derken önümüzdeki yıla erteledik düğünümüzü. Zaten ben öyle büyük düğünler seven bir insan değilim mümkün olabildiğince butik olacak. Bir çok insanı eğlendirmek için bir kutlama olsun taraftarı değiliz. Evliliğimizi daha da anlamı kılmak için 5 depremzede ailemizin düğününe destek olmak istiyoruz. Bu zamanda yuva kurmak kolay değil böyle bir şeyler taçlandırmak istiyoruz tabii ama bunu düğün takılarıyla yapacağımız aklınıza gelmesin. Zaten butik düşündüğümüz için bir takı beklentisi olan insanlarda değiliz. O günü daha da anlamlı kılmak için böyle bir karar verdik. Amaç birilerinin hayatına dokunabilmek” dedi. Mosso, bir süredir Serkan Sağdıç ile aşk yaşıyor.

Annesiyle gülümseten düğün diyalogunu gazetecilerle paylaşan Melek Mosso, “Annem; ‘Ben o kadar çeyrek taktım ne olacak’ dedi. Bende, ‘o artık kardeşime anne’ dedim. Ben geniş kapsamlı bir düğün yapmaya kalksam sadece 50 kuzenim var. Varın gerisini siz düşünün” diyerek gülümsetti.

Geçtiğimiz yıllara Isparta konserinde geçirdiği olay hatırlatılan Mosso, gazetecilerin, “O gün sizin için bir kırılma anı, dönüm noktası olduğuna inanıyor musunuz?” sorusuna da cevap veren Melek Mosso, “Kesinlikle o konser benim için bir dönüm noktası oldu. Fikrini zaten beğenmediğim bir kitle tarafından eleştirildim. Karşılıklı bir durum oldu ama bu benim işime yaradı. O olay sonrası beni bütün Türkiye tanıdı” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.