enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Mustafa Ceceli-Selin İmer çiftinden çocuk açıklaması

Mustafa Ceceli-Selin İmer çiftinden çocuk açıklaması
9 Mart 2021 05:16
A+
A-

Şarkıcı Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer, önceki gün Emirgan’da bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerle ayak üstü sohbet eden ünlü çift, çocuk ile ilgili soruya da yanıt verdi.

Emirgan’da görüntülenen Mustafa Ceceli ile Selin İmer, “Uzun zamandır evdeydik. Bu ilk yasaksız hafta sonunu, sevdiğimiz dostlarımızla değerlendirmek istedik” dedi.

 

‘ÇOK GÜZEL BİR PROJE ÇIKACAK’

 

Şarkıcı, “Serdar Ortaç’ın şarkılarının söyleneceği bir projede olacaksınız. Siz hangi şarkısını söylemek istersiniz?” sorusuna, “Henüz hangi şarkıyı okumak istediğimi düşünmedim. Ama çok güzel bir proje çıkacağına eminim” yanıtını verdi.

 

‘ŞU AN ÇOCUK DÜŞÜNMÜYORUZ’

 

2017 yılında nikah masasına oturan ikili, evliliklerinin çok iyi gittiğini belirtti. Çift, “Her şey çok güzel gidiyor ama şu an için çocuk düşünmüyoruz” açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz haftalarda yakın arkadaşları Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl’ın düğününde objektiflere yansıyan çift, basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı.

 

EŞİNE SERENAT YAPMIŞTI

 

Eşi Selin İmer’e kar üstünde gitarla yaptığı serenat hatırlatılan Mustafa Ceceli, “Evet, serenat yaptım. Selin’in Sevgililer Günü, Anneler Günü ya da doğum günü gibi zamanlara aşırı değer vermediğini bildiğim için o günün bir özelliği yoktur” demişti.

40 yaşındaki müzisyen, “Dedim ki; ‘bu 14 Şubat Sevgililer Günü’nü nasıl anlamlı kılarım?’ Selin’e karda bir şarkı çalayım dedim” açıklamasını yapmıştı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.