enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

ŞAHAN GÖKBAKAR TAKİPÇİLERİNİ UYARDI

ŞAHAN GÖKBAKAR TAKİPÇİLERİNİ UYARDI
8 Ağustos 2021 17:11
A+
A-

Marmaris’in, Turgut ve Selimiye mahalleleri arasında çıkan yangını söndürmek için ekiplerle birlikte müdahalelerde bulunan Şahan Gökbakar, geçtiğimiz günlerde bölgedeki alevleri söndürdüklerini belirtmişti. Marmaris’teki son durumu sık sık takipçileriyle paylaşan ünlü komedyen, bu kez sevenlerini uyardı.

Gökbakar, adını kullanıp insanlardan para toplayanlara karşı sosyal medyada hesabından ‘uyarı’ videosu yayınladı. Bu kişiler hakkında dava açacağını söyleyen Gökbakar, “Gereken hukuki işlemler başlatılıyor, merak etmeyin.” mesajını paylaştı.

“LÜTFEN BUNLARA İTİBAR ETMEYİN”

Gökbakar, “Çok kısa bir uyarı videosudur bu. Benim sekreterim ve asistanım olduğunu iddia eden kim olursa olsun itibar etmeyin. Çeşitli yardım kampanyaları, anket ve para topluyoruz gibi durumlar yaratmaya çalışıyorlar. Sakın bu oyunlara düşmeyin. Her türlü musibet olabilir. Benim adımı kullanarak birçok insanı mağdur edebilecek bir organizasyon olabilir. Yangının ilk gününden beri pek çok sanatçı arkadaşımız dostumuz beni arayıp ne yapabileceklerini soruyor. Her şeyin sırası gelecek. Şu yangınlar bitsin ‘görüşeceğiz’ dedim. Oyuncu ve müzisyen arkadaşlarla bir yardım organizasyonu yapacağız. Kendi adımıza buralardaki insanlara dokunmaya çalışacağız. Biz bu konuda kendimiz bir adım atacağız. Benim ve diğer sanatçı arkadaşlarımızın adını kullanarak size sosyal medya üzerinden mesaj yollayanlara inanmayın. Lütfen bunlara itibar etmeyin. Seygiyle kalın.” açıklamasında bulundu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.