enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

pas rekorunun yeni sahibi Mesut Özil oldu

pas rekorunun yeni sahibi Mesut Özil oldu
10 Mayıs 2021 12:04
A+
A-

Fenerbahçe’nin 2-1 galip ayrıldığı Ankaragücü karşılaşmasına ilk 11’de çıkan Mesut Özil, 79 dakika boyunca sahada kaldı. Takımına karşılaşma sırasında gol ve asist katkısı yapamayan dünyaca ünlü yıldız, bu maçta tarihe geçecek bir performans sergiledi. 37 pas denemesinin tamamında isabet sağlayan Mesut Özil, 2014-15 sezonundan beri her iki alanda da yüzde 100 pas başarısı sağlayan ilk Fenerbahçeli futbolcu olarak kayıtlara geçti.

Mesut’un asıl dikkat çeken istatistiği ise rakip yarı sahada 28’de 28, hücum bölgesinde ise 21’de 21 pas isabetiyle oynaması oldu. Opta’dan yapılan açıklamaya göre; bu alanda detaylı istatistik tutulmaya başlanan 2014-15 sezonundan beri Mesut Özil, her iki alanda da yüzde 100 pas başarısı sağlayan ilk Fenerbahçeli futbolcu olarak kayıtlara geçti.

EMRE BELÖZOĞLU ÇOK MEMNUN

Tecrübeli orta saha oyuncusunun zaman zaman savunmaya gelip kritik hamleler yapması, ne kadar istekli ve arzulu olduğunu gösterdi. Emre Belözoğlu da her geçen hafta daha iyiye giden Mesut’un performansından son derece memnun. Başarılı oyuncunun kalan iki maçta da yine 11’de olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.