enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Pınar Altuğ Atacan Evliliği Hakkında Konuştu

Pınar Altuğ Atacan Evliliği Hakkında Konuştu
18 Haziran 2022 08:43
A+
A-

Pınar Altuğ Atacan, eşi Yağmur Atacan ile mutlu evliliği hakkında konuştu. Pınar Altuğ, “Biz Yağmur’la birlikte olmaktan ve ortak bir hayat sürmekten çok mutluyuz.” dedi.

Sunucu- oyuncu Pınar Altuğ Atacan, eşi Yağmur Atacan ile arasındaki yaş farkının sürekli gündemde olmasına rağmen mutlu evliliği hakkında konuştu. Atacan ile 13 yıldır evli olan ve aralarında 9 yaş fark olan Altuğ, “Biz Yağmur’la birlikte olmaktan ve ortak bir hayat sürmekten çok mutluyuz. Evimizin içinde biz ünlü değiliz, anne baba ve çocuk olarak bir çekirdek aileyiz. Birbirimize saygımız ve tanıdığımız alanlar var. Adamın benimle geçinmeye gönlü var. Benim de onunla geçinmeye gönlüm var’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.