enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5767
EURO
35,0077
ALTIN
2.426,74
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in Düğün Tarihi Belli Oldu!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in Düğün Tarihi Belli Oldu!
15 Mart 2022 10:52
A+
A-

Çağlar Ökten’den 14 Şubat’ta evlenme teklifi aldığı ve ‘evet’ yanıtını verdiği iddiasını dünkü yayında doğrulayan Seda Sayan, evlilik tarihini de açıkladı.

Ünlü sanatçı Seda Sayan yedinci kez nikah masasına oturuyor. Dün canlı yayında sevgilisi Çağlar Ökten’den evlilik teklifi aldığını ’14 Şubat’ta evlilik teklifi aldım. Bu teklife cevabım ne oldu, merak eden var mı? İnşallah sonsuza kadar evet.’ sözleriyle duyuran Seda Sayan düğünü tarihini açıkladı.

2. Sayfa programına konuşan Sayan merak edilenleri cevapladı. İşte Seda Sayan’ın açıklamalarından satır başları…

* Siz sinyali kaçırdınız. Bana ‘aşk defterini kapadınız mı?’ diye sordular. Ben de ‘Kim, neden? 2022’den büyük sürpriz bekliyorum’ dedim. Evliliğe Çağlar beni ikna etmedi ben Çağlar’ı ikna ettim. (gülüyor)

* Güzel bir enerji var aramızda, karşılıklı oldu. İstediğimiz buydu çok güvendik…

* Beklemediğim anda Sevgililer Günü’nde hem şaşırttı hem de çok duygulandırdı. O kadar güvenimi kazandı ki sonsuza kadar evet.

DÜĞÜN MAYIS’TA OLACAK

* O gün evlilik teklifi beklemiyordum, onu dinlemeye gitmiştim. Gece bitti herkes gitti, dostlarımız kaldı sadece! O gün aslında büyük telaş yaşanmış, yüzük ölçüler falan… Gecenin ilerleyen vaktinde Çağlar yüzüğü çıkarıp o kadar güzel teklif etti ki çok duygulandım. Konuşması çok güzeldi.

* Birbirimizi seçtiğimiz için evliliğe hazırdım ama o an beklemiyordum.

* Temmuz’da evlenmeyi düşünüyorduk, öne çektik Mayıs’ta nikah masasındayız.

* Yurtdışında konsoloslukta evleneceğiz. Gerisini söylemiyoruz sürpriz olsun.

ÇAĞLAR’I ARAŞTIRMADIM

‘Daha önce sevgilinizin GBT’sine bakın’ diye kadınları uyaran Seda Sayan, evlilik hazırlığı yaptığı Çağlar Ökten’i araştırmadığını söyledi: ‘Çağlar’ın GBT’sine bakmadım o kadar temiz ki araştırmaya gerek yok, kendimi çok şanslı hissediyorum.’

YAŞ FARKI ÖNEMLİ DEĞİL

59 yaşındaki Sayan, sevgilisiyle arasındaki 25 yaş farkı sorulunca şu cevabı verdi: ‘Yaş farkına takılanlara söylüyorum biz takılmıyoruz onlar da takılmasın… Sevginin, aşkın yaşı rakamları olmaz. ‘Akıl yaşta değil baştadır.’ Benim karşımda saygı duyduğum bir erkek var. Başkalarının 70 sevgilisi vardır konuşulmaz sen gidersin 6 evlilik yaparsın konuşulur bunlar bizim umurumuzda değil.’

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ YAPTI MI?

Gayrimenkul zengini olan ünlü sunucu ‘Evlilik sözleşmesi yaptınız mı?’ sorusunu ‘Ben bugüne kadar evlilik sözleşmesi yaptım ama Çağlar’la böyle bir şey yapma durumu yok. Çok güveniyorum kendisine.’ sözleriyle cevapladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.