enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3134
EURO
35,1082
ALTIN
2.292,61
BIST
9.049,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Serenay Sarıkaya: Böyle Bir Saldırıda Bulunacağını Düşünmedim

Serenay Sarıkaya: Böyle Bir Saldırıda Bulunacağını Düşünmedim
22 Ocak 2022 11:00
A+
A-

Geçtiğimiz akşam saldırıya otomobiliyle evine doğru giderken aracı tekmelenen Serenay Sarıkaya, dün Maslak’ta görüntülendi. Yaşanılan olaydan dolayı bir hayli keyifsiz olduğu görülen oyuncu, konuyla ilgili soruları yanıtladı.

“BÖYLE BİR ŞEYİ TAHMİN ETMEMEMİŞTİM”

Sarıkaya, “Çok uzun zamandır yakın çevreme ve bana tehdit oluşturacak hareketlerde bulunuyordu. Evime kadar gelip böyle ciddi şeyler yapacağını düşünmemiştim açıkçası.” dedi.

Şahsı tanımadığını da dile getiren ünlü oyuncu, “Ofis arkadaşlarımı da korkuttu, araçlara da zarar verdi. Dün de benim yardımcım Fatih Bey’e otomobili sürerken araca saldırdı. Şikayetçi oldum, Fatih Bey de şikayetini ifade etti. Bugün tekrar görüşmeye gideceğiz, halledeceğiz inşallah” diye konuştu.

Olay sonrası Umut Evirgen ile barıştığı iddia edilen Sarıkaya, konunun hatırlatılması üzerine, “Teşekkür ederim arkadaşlar, sizleri de yağmurun altında beklettim” ifadelerini kullanarak otomobiline bindi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.