enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4221
EURO
34,4442
ALTIN
2.488,21
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Sörf tahtasıyla oğlunun yüzüne çarptı

Sörf tahtasıyla oğlunun yüzüne çarptı
14 Mayıs 2021 08:39
A+
A-

ABD eski başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump’ın talihsiz kazası

 

BEKLENMEDİK KAZA

ABD eski başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump; ailece Beyaz Saray’dan ayrıldıktan sonra kendini doğanın kollarına bıraktı. 39 yaşındaki üç çocuk annesi Trump, geçen Anneler Günü’nü de Miami’de plajda geçirdi. Trump, eşi Jared Kushner ve üç çocukları sörf dersi aldı. Fakat bu sırada Trump, hiç beklemediği bir kaza da yaşadı.

 

AİLECE SÖRF DERSİ ALDILAR

 Babası Donald Trump, ABD başkanı olduğu sırada, onun danışmanlarından biri olan eşi Jared Kushner ile birlikte ülke yönetiminde aktif görev alah Ivanka Trump, geçen Pazar gününü Miami’de plajda geçirdi. Genç kadın, bütün gün denizin ve güneşin keyfini çıkardı. Bu arada bir hocadan özel sörf dersi de aldı tüm aile.

 

 

OĞLUNUN YÜZÜNE SÖRF TAHTASI ÇARPTI

 Ivanka Trump, sörf tahtası üzerinde ilerlerken, kendi sörf tahtası üzerinde çalışan beş yaşındaki oğlu Theo’ya doğru yaklaştı. Hızını ve yönünü ayarlayamayan Trump’ın sörf tahtası bir anda Theo’nun yüzüne çarptı. Küçük çocuk neye uğradığını şaşırırken, Ivanka Trump da büyük bir paniğe kapıldı. Genç kadının yaşadığı dehşet yüz ifadesine de yansıdı. Fakat bir süre sonra Theo’nun herhangi ciddi bir yara almadığı ortaya çıkınca Ivanka Trump ve Jared Kushner rahat bir nefes aldı.

 

Eli ayağı boşaldı: Sörf tahtasıyla oğlunun yüzüne çarptı

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.