enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

WhatsApp Gruplarına Hayat Kurtaran Bir Özellik Geliyor

WhatsApp Gruplarına Hayat Kurtaran Bir Özellik Geliyor
29 Ağustos 2022 12:42
A+
A-

WhatsApp, grup sohbetlerinde Telegram benzeri profil fotoğrafları getiriyor. Gruplarda kimin mesaj attığı daha kolay belirlenecek.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, gruplar için yeni özellikler almaya devam ediyor. Ortaya çıkan son değişikli gruplarda gönderilen mesajları ele alacak.

Uygulama, artık kimin mesaj attığını daha rahat anlamanız için mesajı gönderen kişinin profil fotoğrafını gösterecek.

WhatsApp grup sohbetlerinde profil fotoğrafı görünecek

WABetaInfo’nun son sızıntılarına göre WhatsApp grupları için birtakım yenilikler yolda. iOS için WhatsApp beta 22.18.0.72 sürümünde tespit edilen yeni özellik, gruplardaki karmaşayı azaltacak gibi duruyor. Gruplardaki mesajların yanında mesajı gönderen kişinin profil fotoğrafı da bulunacak.

Halihazırda iMessage veya Telegram gibi mesajlaşma servislerinde böyle bir özellik bulunuyor. Uygulamalar, grup katılımcılarının profil fotoğraflarını göstererek hem karışıklığı engelliyor hem de daha kişisel bir deneyim fırsatı tanıyor.

Yeni tasarım değişikliğinin iOS kullanıcıları için test edildiğini belirtmek gerekiyor. Yine de henüz geliştirilme aşamasında olduğunu ve bu yüzden beta kullanıcıları tarafından kullanmaya hazır olmadığını belirtelim.

Ayrıca bir süre önce WhatsApp, Android beta kullanıcılarına silinen mesajlar için yeni bir özellik paylaştı. Buna göre, bir mesajı sildikten sonra ekranın alt tarafında çıkan bildiriminin hemen sağ tarafında geri al şeklinde bir buton olacak.

WhatsApp’ın test ettiği bir diğer özellik ise kullanıcıların sohbet listesinde durum güncellemelerini görüntülemelerini sağlıyor.

Instagram’daki hikayeleri görüntülemek için sohbet listesinden o kişiye dokunarak gerçekleştirmek mümkün, benzer bir özellik WhatsApp’a da geliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.