enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5009
EURO
34,7558
ALTIN
2.491,41
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

WhatsApp O Özelliğinin Süresini Değiştirdi

WhatsApp O Özelliğinin Süresini Değiştirdi
9 Ağustos 2022 10:48
A+
A-

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarına gönderilen mesajların silinebilme süresini 2 günden uzun bir zamana uzattı.

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp’ın özelliklerinden biri, gönderilen mesajların silinebiliyor olması. Ancak bu süre oldukça kısa bir zamanla, 68 dakika ile sınırlıydı. Şirket şimdi gönderilen mesajların silinebilme süresini 2 günden uzun bir zamana çıkardı.

Bundan böyle WhatsApp kullanıcılarına mesajlarını silmek için ayrılan süre, 2 gün 12 saati olacak.

Kullanıcılar mesajı sadece kendileri için silebileceği gibi mesajların herkes için silinmesini de talep edebilecek. Mesajların herkes için silinmesi, kişinin bireysel veya grup sohbetine gönderdikleri belirli mesajları silmesine olanak tanıyor.

Kendileri için mesajları silerken, bunları yalnızca kullanıcının cihazından kaldırıyor. Yani bu durumun alıcılarınızın sohbetleri üzerinde hiçbir etkisi bulunmuyor ve alıcılarınız mesajları sohbet ekranlarında görmeye devam ediyor.

Bununla birlikte WhatsApp’ın mesajların silinmesi süresini uzattığı paylaşıma gelen tepkileri incelendiğinde, kullanıcılar, sürenin uzatılmasından ziyade mesajlara düzenleme butonu gelmesi gerektiğini savunuyor. Ayrıca birçok kişi silinen mesaj bildiriminin kaldırılması gerektiğini düşünüyor.

WhatsApp, son dönemde yaptığı güncellemelerle adından söz ettiriyor. Şirket son olarak grup sohbetlerinin eski katılımcılarını göstermeye başlayacağını açıklamıştı. Buna göre WhatsApp kullanıcıları, son 60 gün içinde bir gruptan kimin ayrıldığını veya çıkarıldığını görebiliyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.