enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5681
EURO
34,7244
ALTIN
2.492,75
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Merve Boluğur: Bence Herkes Eşit Güzellikte

Merve Boluğur: Bence Herkes Eşit Güzellikte
30 Mayıs 2022 14:24
A+
A-

Merve Boluğur, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Boluğur; Instagram hesabında soru – cevap paylaşımı yaptı. ‘Güzel sorular’ başlığında takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan ünlü ismin verdiği yanıtlarla dikkat çekti.

Ünlü oyuncu, takipçisinin “Senden güzel ve seksi diyebileceğin kişi ismi verirsen şaşırabilirim” ifadesine yer verdiği soru üzerine, daha önce yaptığı açıklamayı anımsatan bir sözler kullandı.

Brezilyalı model Adriana Lima ve 20. yüzyılın en ünlü sinema yıldızlarından ve seks sembollerinden biri olan Marilyn Monroe’yu çok seksi bulduğunu belirten Merve Boluğur, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Adriana Lima ve Marilyn Monroe çok seksiler… Bence herkes eşit güzellikte!”

Merve Boluğur, “Tasarımcılık ruhun var mı? Tekstil gibi… Sanatsal da olabilir. O ruha sahip misiniz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Evet çok. Bikinilerimi keserim, dikiş diker, yeni parçalarla birleştiririm.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.