enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Meteoroloji, Yeni Hava Durumu Raporunu Yayımladı: Hava Sıcaklıkları…

Meteoroloji, Yeni Hava Durumu Raporunu Yayımladı: Hava Sıcaklıkları…
21 Nisan 2022 08:00
A+
A-

Güneşli hava uzun bir aranın ardından yüzünü gösterdi. Vatandaşlar sıcak havanın daha ne kadar etkili olacağını araştırıyor. Meteoroloji, merakla beklenen yeni hava durumu raporunu yayımladı. Yayımlanan son rapora göre hava sıcaklıklarının ülke genelinde artarak hafta sonundan itibaren mevsim normalleri üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve batısı, Karadeniz, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri ve Toroslar mevkii ile Kahramanmaraş’ın batısı, Adana ve Mersin’in kuzey kesimleri, Sivas, Kars, Ardahan, Iğdır ve Bursa çevrelerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Ülkemiz genelinde 2 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor. RÜZGAR: Genellikle batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, bu gece saatlerinden itibaren Marmara’nın kuzeyi ve Batı Karadeniz’in batısında kuzey ve kuzeybatı, 21 Nisan Perşembe günü Batı Karadeniz’in doğusunda batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Rüzgarın; bu gece saatlerinden itibaren Marmara’nın kuzeyi ve Batı Karadeniz’in batısında kuzey ve kuzeybatı, 21 Nisan Perşembe günü e) Batı Karadeniz’in doğusunda batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve batı kesimleri ile Bursa çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bu akşam saatlerinde bölgenin güneybatısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat), 21 Nisan Perşembe günü kuzey kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.