enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Yer: Antalya! Geceliği 210 bin lira

Yer: Antalya! Geceliği 210 bin lira
24 Mayıs 2021 10:49
A+
A-

Salgın döneminde süper lüks villalara talep arttı

Antalya’da beş yıldızlı otellerin ve süperlüks villaların pandemi sürecinde doluluk oranı yüzde 80’i bulurken, villaların 1 gecelik fiyatları ise 1000 dolardan başlayıp 25 bin dolara (210 bin TL) kadar çıkıyor. 25 bin dolarlık süperlüks villanın aylık maliyeti ise 6,3 milyon TL’yi buluyor. VIP villalarda müşteriye, 24 saat hizmet veren özel kahya tahsis ediliyor. Tesisin her yerinde ayrıcalık tanınan villa müşterisi, plajda da kendisine ayrılan özel iskeleden denize giriyor. 5 yıldızlı otellerin villa ve kral dairelerinde tatil yapan birçok ülkeden üst düzey siyasetçi, bürokrat, sanatçı ve iş dünyasından çok sayıda kişi de isminin açıklanmasını istemedi.

GECELİĞİ 210 BİN TL

Antalya’da çadır kamplarından apart otel ve pansiyonlara, ağaç evlerden bungalovlara, normal otellerden süperlüks otellere, her kesime konaklama imkanı sunuluyor. Kentteki en lüks konaklama hizmeti ise 5 yıldızlı otellerin villalarında veriliyor.

Bu villaların bir gecelik konaklama fiyatları 1000 dolardan başlayıp villa tipi ve sunulan hizmete göre 25 bin dolara kadar yükseliyor. Önceki yıllarda 1 hafta- 10 gün olan villa tercihleri, pandemi döneminde bir-iki aya kadar uzadı.

‘DÜNYA LİDERLERİ KALDI’ 

Geceliği 25 bin doları bulan süperlüks villalar ve otellerin kral daireleri, 2015 yılındaki G20 Liderler Zirvesi’nde Obama, Putin, Merkel gibi 20 ülkenin devlet başkanı ve başkabanlarının yanı sıra, Rus milyarder Roman Abramoviç, Hollywood yıldızları Monica Belluci, Sharon Stone, Mariah Carey, Richard Gere, Jason Statham, Tom Jones, Paris Hilton ile birçok ülkeden siyaset, iş, spor ve sanat dünyasından ünlü isimleri ağırladı.

Kundu, Kemerağzı, Belek, Kemer, Alanya, Side ve Kaş gibi tatil yörelerindeki 5 yıldızlı otellerin villa ve kral dairelerinde tatil yapan birçok ülkeden üst düzey siyasetçi, bürokrat, sanatçı ve iş dünyasından çok sayıda kişi de isminin açıklanmasını istemedi.

HELİKOPTERLE TRANSFER

VIP villalarda müşteriye 24 saat hizmet veren özel kahya tahsis ediliyor. Ayrıca özel oda servisi, sauna, Türk hamamı, SPA, sinema salonu, özel açık havuz, özel yatak odaları bulunuyor.

Bu tip villaların banyo duvarlarının bir kısmı ve armatürleri de altın kaplama ve camları kurşun geçirmez. Tesisin her yerinde ayrıcalık tanınan villa müşterisi, plajda da kendisine ayrılan özel iskeleden denize giriyor. Arap şeyhleri, Hollywood yıldızları, ünlü sporcular, iş insanları ve devlet başkanlarına hizmet veren villa ve kral dairelerinin müşterileri, havalimanından lüks otomobiller veya helikopterle otele transfer ediliyor. (milliyet)

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.